Risut – roskista aarteiksi

Koivurisutyöt saivat minut näkemään oman pihan syysmyrskyjen jälkeiset sekä mökin kevään siistimistyöt ihan uudessa valossa. Entiset pihan roskat ja ”ärsykkeet” olivatkin upeaa ja täysin ilmaista materiaalia työstettäväksi.

WP_20150120_004

Ensimmäisinä töinä linnun tekeminen ei kiinnostanut lainkaan. Olisin mieluummin heti keskittynyt korien tai koristeellisten sisustuksellisten asioiden tekemiseen. Kun lintua alettiin sitten tekemään, huomasin olevani aivan innoissani. Oli uskomatonta, miten koivurisuja eri asentoihin asettelemalla lintu eri asennoissa ja muodoissa heräsi henkiin, ilmeikkääksi ja persoonaksi. Myös rautalangan käsittely ja eri paksuisten rautalankojen valinta oivallutti myös koriste-kirjaimien eri tyylejä löytämään.

This slideshow requires JavaScript.

Töyhtis – lintuni on koristanut jo toista vuotta sisäänkäyntiäni ja tervehtii asiakkaitani heidän saapuessani Kotiputiikkiini.

risutöyhtöhyyppä_hemasewaa

Kirjaimien taiteilusta syntyi mm. mökin huussiin uudet kirjaimet.

 

Opettajamme Tarja Heikkilän omistautumista materiaaliin risuna on ihailtavaa ja hänen tuotoksiaan ja projektejaan Risupihalla on ollut mukava seurata. Ja tietenkin oli pakko ostaa myös Tarjan kirja lisää oppiakseni.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s