Hema@Hemasewa

Olen Hema, ikäni käsitöitä tehnyt neljän lapsen äiti, joka rintamamiestaloelämän lisäksi – tai näistä johtuen rentoutuu käsitöiden ja lukemisen parissa. Peruskoulussa haaveilin vaatesuunnittelijan työstä, mutta opinnot johtivat kuitenkin lukionkin jälkeen kaupalliselle alalle. Pitkään käsityö oli rakas aktiivinen harrastus, kunnes muutama vuosi sitten HemaSew aloitti.  Nyt isompien lasten jo muutettua kotoa pois, on paremmin aikaa ja tilaa myös laajemmin yhdessä tekemiselle. Tervetuloa mukaan tekemään yhdessä – innostumaan ja onnistumaan!

Kokeilen mielelläni uusia tekniikoita, materiaaleja ja haluan oppia jatkuvasti uutta. Nautin ryhmien ohjaamisesta ja osaamisen kiertoon jakamisesta. Muiden onnistumaan auttaminen motivoi ja tuo iloa.

Toteutin yhden unelmistani, Käsityötaiteen perusopinnot. Tämä blogi on osa Käsityötaiteen perusopintojeni portfoliota. Toimikoon blogi jatkossa opintojeni lisäksi kertomassa käsityöelämästäni. Lisää löydät Facebook-sivuiltani ja voit olla yhteydessä minuun myös sähköpostitse hemasew@gmail.com.

Jos sinulla on oma ryhmä, johon kaipaat jotain uutta tai erilaista tekemistä – ota yhteyttä!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s